100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Favbet România

Registracija, pariurionline TV

Favbet nu este un nume atât de popular printre pariorii români. Totuși brandul este unul cu impact la nivel mondial și funcționează cu o licență emisă de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc.

Pariorii din țara noastră optează să își deschidă un cont online la Favbet datorită bonusului de bun venit generos și a cotelor destul de ridicate. Dacă nu ai încă un cont la acest operator online, pariurionline.tv îți va explica procesul de deschidere a unuia. Contul se poate deschide fie de pe platforma desktop, fie de pe aplicația mobilă.

Deschiderea unui cont online presupune bineînțeles alegerea modalității – desktop sau mobil. În secțiunea „Autentificare” este disponibil butonul „Înregistrare” pe care trebuie să îl apeși pentru noul cont. În prima fereastră ai nevoie de o adresă de e-mail validă și de o parolă. Parola trebuie să conțină între 8 și 14 caractere și sunt necesare litere mari și mici.

Favbet inregistare, PariuriOnline TV

Apoi, trebuie să introduci datele personale ale titularului de cont. Mare atenție ca ele să fie corecte, deoarece nu se pot verifica ulterior. Un cetățean român are dreptul la un singur cont, iar eventualele conturi duplicate vor fi închise.

Favbet inregistare, PariuriOnline TV

În dreptul țării poți selecta doar România. Următorul pas sunt introducerea datelor precum:

  • Nume și prenume
  • Data nașterii
  • Genul
  • CNP-ul
  • Adresa
  • Numărul de telefon.

Numărul mobil este necesar pentru parcurgerea procesului de verificare KYC despre care vom vorbi în cele ce urmează. Iată cum îți verifici contul la Favbet România.

 

Cum îți verifici contul la Favbet România

Conturile online la agențiile online trebuie verificate în decurs de 30 de zile calendaristice de la deschiderea lor. În cazul în care acest proces nu este completat în timp util, operatorul online de pariuri își rezervă dreptul de a-ți închide contul și de a vira sumele din el către stat.

Fără un cont verificat, nu poți depune o sumă mai mare de 200 de euro și nu poți solicita vreo retragere. Practic, nu te poți bucura de noul tău cont online.

În momentul de față, Favbet solicită o copie a unui act de identitate. În mod normal, sunt acceptate copii sau fotografii ale pașaportului, buletinului sau permisului de conducere. Dacă ulterior optezi pentru efectuarea unei depuneri cu cardul de credit sau de debit, îți va fi solicitată o copie față – verso a acestuia. Evident, unele date nu sunt necesare și trebuie acoperite, însă aceste detalii și se vor comunica de către operatorul online.

Este posibil ca în cazul solicitării retragerilor prin Skrill sau Neteller să fie solicitate capturi de ecran ce conțin id-ul contului. De obicei, verificarea contului online la casa de pariuri Favbet nu durează mai mult de câteva zile.

O opțiune destul de rar întâlnită în România este cea în care deținătorul contului este declarat decedat înainte de finalizarea procesului de verificare. În acest caz, banii nu vor fi virați de către bugetul statului, ci se vor restitui moștenitorului de drept. Procesul de verificare este unul facil, însă totuși dacă întâmpini dificultăți ai la dispoziție pe site un e-mail de contact al Favbet România.

 

Mai mult

Recenzie Favbet România
Recenzie Aplicație Favbet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot