100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Efbet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Efbet se numără printre operatorii noi apăruți pe piața pariurilor sportive de la noi din țară. Deși nu face parte încă din sfera giganților pe această nișă, această casă de pariuri este totuși o alegere inspirată din perspectiva mai multor motive. Cotele mari și piețele de pariere multiple pentru fotbal sau tenis îi face pe amatorii jocurilor de noroc să includă acest operator online pe lista preferințelor.

Efbet oferă utilizatorilor o experiență în online atât prin intermediul platformei, cât și prin intermediul aplicației. Pariurionline.tv îți prezintă în continuare câteva caracteristici importante ale aplicației de mobil, pentru sistemele de operare iOS.

 

Culori bine alese și informații lizibile

Casa de pariuri Efbet se concentrează pe galben și negru. Fonturile sunt scrise cu negru, în timp ce categoriile sunt evidențiate cu galben. Pe lângă aceste culori bine alese, informațiile sunt lizibile și îți oferă acces la tot ce trebuie să știi pentru a plasa un pariu.

Prima pagină a aplicației prezintă în partea de sus secțiunile de înregistrare și logare, alături de butonul „Depunere” și cele 3 linii orizontale disponibile pentru alte categorii. Bineînțeles, butonul pentru depunere nu poate fi accesat dacă nu ești înregistrat.

Partea superioară este completată de secțiunile Sport, Cazinou, Virtual și Loto. Acestea sunt urmate de promoțiile active de pe Efbet. La mijlocul ecranului vei descoperi următoarele sectoare:

  • Live
  • Evenimente de top
  • Fotbal
  • Tenis
  • Baschet
  • Volei
  • Etc.

 

Categorii delimitate eficient pentru o înțelegere mai ușoară a aplicației

Pentru a putea înțelege mai ușor și mai rapid aplicația, Efbet îți pune la dispoziție cele 3 linii orizontale din partea stângă sus. Acolo poți accesa aceleași butoane ca și cele evidențiate mai sus, dar și câteva secțiuni pentru Sport, Live, Cazinou și Bonusuri.

Ai oportunitatea de a apăsa pe butonul „Acasă” care te redirecționează către prima pagină, cât și către pariurile Live. Următoarele butoane se concentrează pe toate sporturile pe care poți miza.

Efbet dispune de o aplicație mobilă foarte simplu de utilizat, iar per total reprezintă o alegere chiar inspirată pentru amatorii pariurilor sportive. Recomandată de pariurionline.tv, această aplicație este perfectă dacă ești la început de drum în ceea ce privește plasarea pariurilor în mediul online.

 

Mai mult

Recenzie Efbet România
Cum deschizi cont la Efbet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot