100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum deschizi cont la Efbet România

Registracija, pariurionline TV

Efbet este o casă de pariuri online ce activează pe piața jocurilor de noroc din România, cu licență emisă de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc), valabilă până în anul 2027. Acest operator își are originile în Sofia – Bulgaria, la începutul anilor 90.

Treptat compania s-a dezvoltat în regiunea balcanică, iar din 2006 dispune de o platformă online. Pentru a te putea bucura de ea, trebuie să accesezi pe desktop site-ul efbet.ro, sau să scanezi codul QR – pentru a putea descărca aplicația valabilă pe Android și iOS. Acel cod QR este disponibil pe site-ul casei de pariuri.

Procesul este unul accesibil oricui, valabil prin apăsarea butonului ”Înregistrează-te”. Într-o primă fază, vei avea nevoie de 3 informații. Este vorba de un nume de utilizator – ce trebuie să conțină între 6 și 15 caractere. Apoi îți poți alege o parolă și un e-mail atașat contului, cu ajutorul căruia îți vei confirma mai târziu contul.

În partea de jos trebuie să confirmi vârsta minimă legală pentru a paria – 18 ani. De asemenea trebuie să accepți termenii și condițiile generale & politica de confidențialitate. În cazul în care ești o persoană expusă din punct de vedere politic, ai la dispoziție o opțiune specială. Efbet îți oferă suport prin e-mail, dacă întâmpini probleme cu procesul de înregistrare.

Efbet, PariuriOnline TV

După introducerea acestor date, operatorul online te redirecționează către o a doua fereastră. Acolo casa de pariuri are nevoie de următoarele informații:

  • Țara
  • Limba
  • Sexul
  • Numărul de telefon
  • Prenume
  • Nume
  • Data nașterii
  • CNP
  • Adresa (țara – evident, România – județul, localitatea, codul poștal, strada, blocul/casa etc)

Efbet, PariuriOnline TV

La secțiunea monedă, ai la dispoziție doar ”Lei”, deoarece este singura acceptată pe teritoriul României. După ce ai parcurs toți acești pași, contul tău este deschis.

 

Cum îți verifici contul la Efbet România

Evident, la fel ca în cazul tuturor operatorilor online de pariuri din România, contul tău Efbet trebuie verificat. Procesul KYC este unul destul de ușor, însă extrem de important. Pariurionline.tv îți prezintă pașii necesari pentru realizarea acestuia.

După finalizarea înregistrării, ai la dispoziție butonul ”Activează Cont”. În cazul în care nu îl activezi, vei putea paria, însă ai ocazia de a depune maxim 800 RON. Mai mult decât atât, nu se poate efectua vreo retragere, așadar nu te poți bucura de eventualele câștiguri.

Poți încărca documentele necesare fie direct pe site, fie le poți trimite către adresa de e-mail a celor de la Efbet (disponibilă pe site-ul efbet.ro). Mare atenție, deoarece verificarea trebuie efectuată în maximum 30 de zile de la deschiderea contului.

Pentru ca verificarea KYC să fie completă, marea majoritate a operatorilor online (printre care și Efbet) au nevoie de o copie după cartea de identitate și o factură de utilități. Pentru a nu întâmpina probleme, acordă o atenție sporită procesului de deschidere a contului, deoarece datele trebuie să coincidă.

Pozele trebuie să fie clare, informațiile lizibile, iar toate cele 4 colțuri ale documentului vizibile. În caz contrar, casa de pariuri poate efectua verificări suplimentare, ce îți vor lua și ție și operatorilor din timp.

 

Mai mult

Recenzie Efbet România
Recenzie Aplicație Efbet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot