100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Efbet România

4/5
Plusuri
  • Cote destul de ridicate la fotbal
  • Multe piețe de pariere pentru tenis
Minusuri
  • Comisioane destul de mari pentru retrageri

Efbet reprezintă un nume relativ nou pe piața pariurilor sportive din România. Deși nu se încadrează printre giganții din industria de la noi, Efbet reprezintă o alegere inspirată pentru pariorii de pe teritoriul țării noastre. Cotele excelente și piețele multiple oferite pentru fotbal sau tenis îi determină pe amatorii jocurilor de noroc să acorde încredere acestui operator online.

Compania a luat naștere în Bulgaria, în anul 1990. La acea vreme a fost lansat un cazino cu numele ”Colombia”, ce se situa în capitala Sofia. Expansiunea a continuat în următorii ani, sub numele de ”BalkanBet”. Anul 2006 a fost unul de cotitură, care a dus la deschiderea unei platforme în online.

În momentul de față, Efbet operează pe piața pariurilor sportive din România cu o licență emisă de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc), valabilă până în 2027.

 

Cum îți deschizi cont la Efbet

În cazul în care îți dorești să îți deschizi un cont online la acest operator online, trebuie să accesezi de pe desktop sau mobil platforma efbet.ro! Ai și posibilitatea să descarci aplicația mobilă. În colțul din dreapta sus ai la dispoziție butonul ”Înregistrează-te” – cel care te introduce către un proces destul de simplu.

Într-o primă fază ai nevoie de un nume de utilizator, o parolă și un e-mail. Adresa de e-mail trebuie să fie validă, deoarece cu ajutorul acesteia îți vei confirma ulterior contul. Fără un cont activat, nu vei putea retrage eventualele câștiguri.

După ce ești de acord cu termenii și condițiile generale & politica de confidențialitate, vei putea parcurge următorul pas al deschiderii unui cont. Este vorba de introducerea datelor personale – care trebuie să fie reale și corecte. Nu îți mai rămâne decât să realizezi verificarea KYC, să depui și să te bucuri de platforma online.

EFBET PARIURI

 

Depuneri și retrageri

Efbet este o casă de pariuri generoasă cu metodele de depunere și retragere. În acest moment, pentru a-ți alimenta contul online, ai la dispoziție următoarele alegeri:

  • Card de credit / debit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafe
  • Bani cash

Evident, prima metodă este și cea preferată de majoritatea pariorilor din România. Procedeul este unul destul de simplu, fiind acceptate carduri de credit / debit, emise de Visa, Mastercard sau Maestro. În acest caz depunerea minimă trebuie să aibă valoarea de 20 RON și din câte se pare, nu este o limită maximă.

Pentru a putea depune cu ajutorul cardului, trebuie să te loghezi în contul tău Efbet, să apeși pe butonul ”Servicii” și apoi pe ”Metode de plată”. Apoi vei selecta calea cardului de credit/debit, acolo unde vei introduce detaliile necesare.

În mod normal, pentru o depunere cu cardul sunt necesare următoarele detalii: numele deținătorului cardului, codul de 16 cifre de pe fața cardului, data expirării cardului și codul CVV de pe spatele cardului.

În cazul portofelelor electronice Skrill / Neteller / Paysafe, procesul este chiar mai simplu. Pentru ca depunerea să se efectueze cu succes, vei conecta datele contului tău Efbet, cu cele ale portofelului electronic. Limita minimă a depunerii este din nou de 20 RON, însă în cazul Paysafecard, limita maximă este setată la 5.000 RON.

Ultima dar nu cea din urmă, este metoda depunerii cu bani cash. În acest caz, îți poți alimenta contul cu o sumă cuprinsă între 20 RON și 75.000 RON. Pentru a efectua acest lucru, te poți deplasa într-o sală de jocuri Efbet, acolo unde vei depune cu ajutorul numelui de utilizator și al actului de identitate.

În cazul retragerilor, sunt disponibile aceleași metode, cu limite minime după cum urmează:

  • 60 RON (Skrill, Neteller, Cash)
  • 500 RON (card de credit / debit)

 

Bonus de Bun Venit Efbet

Bonusul de Bun Venit la Efbet este unul foarte generos. Clienții noi primesc 100% din prima depunere, în limita a 750 RON. Bonusul este acordat sub forma unui pariu fără risc și se activează după cum urmează. Primul pariu pre-meci sau LIVE, este considerat pariu fără risc. În cazul în care el este declarat pierzător, se acordă un Freebet în valoare de maxim 500 RON.

Clientul trebuie să îndeplinească anumite condiții de rulaj, pentru ca ulterior să poată retrage câștigurile. Suma acordată trebuie rulată de 3 ori la pariuri sportive, cu o sumă totală ce are valoarea de 3x bonusul. Cota minimă acceptată pentru fiecare eveniment este de 1.20.

Mare atenție, deoarece nu se iau în considerare pariurile pe piețele ”Draw no Bet”, ”Impar / Par” și ”Handicap asiatic”. Același principiu se aplică și pentru pariurile cu cotă 1.00 și cele la care s-a utilizat funcția Cash Out.

Bonusul de Bun Venit continuă și la a doua depunere, acolo unde clienții pot primi un pariu fără risc de până la 250 RON. Condițiile de rulaj sunt identice, iar ambele bonusuri trebuie rulate în maxim 30 de zile de la acordarea lor.

 

Ofertele de pariere pe sport

După cum spuneam la începutul recenziei, oferta de pariere pentru fotbal și tenis este una excelentă. Efbet acoperă o arie largă de competiții din fotbal, iar cotele sunt destul de ridicate – comparativ cu piața din România.

Acest operator online suferă însă la capitolul sporturi – atunci când vorbim de varietate. Sunt disponibile piețe de pariere pentru fotbal, tenis, baschet, volei, hochei, handbal, tenis de masă, darts, snooker, MMA, box, rugby, futsal și polo. Iubitorii de eSports se pot bucura și ei de oferte pentru competiții importante.

Efbet nu duce lipsă de bonusuri, fapt pentru care pariorii români optează să își deschidă un cont online. Ocazional este acordat un bonus de reîncărcare, ce se poate accesa printr-o invitație trimisă prin e-mail sau SMS. De asemenea lunar se acordă pariuri gratuite în valoare de 50 RON.

Recent, Efbet a dezvoltat o aplicație mobilă cu interfață user-friendly, disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS. Aceasta facilitează pariurile, iar tu ai ocazia să mizezi de oriunde te-ai afla.

Pentru a o putea descărca, nu trebuie să faci mare lucru. Pe site-ul Efbet ai la dispoziție un cod QR, care te redirecționează către aplicația mobilă.

 

Mai mult

Cum deschizi cont la Efbet România
Recenzie Aplicație Efbet iOS