100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Casa Pariurilor iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Casa Pariurilor și-a câștigat inițial reputația în România prin intermediul sutelor de locații stradale disponibile pe tot teritoriul țării. Experiența vastă în sfera pariurilor sportive și dezvoltarea acestei industrii au dus la apariția pariurilor online. Conducerea companiei a conștientizat importanța realizării unei astfel de platforme și din această cauză clienții Casa Pariurilor se pot bucura de piețe de pariere atât offline, cât și online.

Platforma online a fost lansată în anul 2015 atunci când Casa Pariurilor a primit și o licență de funcționare din partea ONJN valabilă până în 30 Iulie 2026. Utilizatorii dispozitivelor cu iOS au la dispoziție în acest moment două aplicații, una pentru cazino online și una pentru pariuri sportive. În cele ce urmează o vom detalia pe cea de-a doua.

 

Casa Pariurilor și al său roșu predominant

Culoarea roșie o vei întâlni în toate locațiile stradale ale acestei case de pariuri. Ea este evident prezentă și în aplicația de mobil, îmbinându-se perfect cu nuanțele de gri. Aplicația iOS este una destul de simplă, ce prezintă concis toate informațiile de care ai nevoie.

casapariurilor, pariurionline.tv

Partea de sus este dedicată butonului de „Conectare”, acolo unde poți accesa și procedura de înregistrare. Urmează o serie de butoane care te redirecționează fie către promoții speciale, fie către secțiunile de Loto, Lucky 6, virtuale, știri, forum, analize sau cazino.

Partea din mijloc a aplicației este destinată meciurilor live, cât și a principalelor alegeri din partea pariorilor. Secțiunea inferioară prezintă 5 butoane:

  • Acasă
  • Live
  • Sports
  • Bilete
  • Jocuri.

Evident, funcționalitatea fiecărui buton este clară doar citind numele categoriei.

 

Offline-ul se conectează cu online-ul

Fiind un operator online ce deține și agenții stradale, Casa Pariurilor prezintă și o secțiune destinată offline-ului. Astfel, ai ocazia în colțul sus stânga să accesezi mai multe categorii. Este vorba despre scanarea unui bilet cu ajutorul camerei dispozitivului online, lista agențiilor stradale disponibile în zona ta, cât și o listă detaliată cu locurile de muncă disponibile la agențiile de pe teritoriul României.

Putem concluziona prin faptul că aplicația mobilă Casa Pariurilor reprezintă nu doar o trecere către offline, ci o punte de legătură între pariorii care preferă să mizeze offline și cei care aleg confortul online-ului.

 

Mai mult

Recenzie Casa Pariurilor România
Cum îți deschizi cont la Casa Pariurilor

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot