100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Casa Pariurilor

Registracija, pariurionline TV

Casa Pariurilor este una din cele mai populare alegeri printre pariorii din România. Acest operator are o istorie bogată pe teritoriul țării noastre, începută prin cele peste 700 de locații offline. De-a lungul anilor, Casa Pariurilor a atras mii de clienți în agențiile stradale.

Anul 2015 a fost unul de cotitură pentru companie, care a făcut atunci trecerea în online. Momentan, Casa Pariurilor operează în România perfect legal, cu o licență emisă de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc). În cazul în care nu ești deja clientul acestui operator, pariurionline.tv te ghidează în procesul de înregistrare și verificare a contului.

Pentru a-ți deschide un cont online la Casa Pariurilor ai la dispoziție fie versiunea nouă a site-ului, fie aplicația disponibilă pe mobil. Pentru a iniția procesul de înregistrare trebuie să apeși pe butonul cu același nume. Apoi, vei fi întâmpinat de o fereastră în care trebuie să introduci următoarele date: vei începe cu adresa de e-mail, numele de utilizator și o parolă.

Parola trebuie să conțină între 8-20 de caractere, minim o majusculă, o cifră și o literă mică. În continuare, trebuie să furnizezi date de identificare precum nume și prenume, cetățenie, CNP, sex, data nașterii, adresă, oraș și număr de telefon.

Numărul de telefon trebuie să fie real, deoarece cu ajutorul lui îți vei confirma identitatea ulterior. În cazul în care ești o persoană expusă politic, ai la dispoziție o căsuță pe care trebuie să o bifezi. Nu în ultimul rând, poți decide dacă vrei să primești bonusul de bun venit sau nu. Într-un final, îți vei da acordul asupra procesării datelor personale, asupra termenilor și condițiilor aferente și vei confirma vârsta minimă legală de a paria în România – 18 ani.

Inregistare casapariurilor, pariurionline.tv

 

Cum îți verifici contul la Casa Pariurilor

După ce ți-ai deschis contul online, ai la dispoziție 30 de zile pentru a-l verifica. În caz contrar, vei putea depune maxim 200 de euro, nu vei putea efectua retrageri, iar după o lună de zile contul va fi blocat și fondurile rămase vor fi transferate către bugetul statului.

Procesul de verificare este unul destul de ușor. În marea majoritate a cazurilor, Casa Pariurilor solicită un singur document. Este vorba despre copia unui act de identitate. Așadar, tot ce trebuie să faci este să trimiți o copie a buletinului sau pașaportului, în care informațiile să fie lizibile și toate colțurile documentului vizibile.

De obicei, verificarea nu durează mai mult de o zi, însă uneori din pricina unui flux mare de cereri, procesul poate întârzia. Casa de pariuri își rezervă dreptul de a efectua verificări suplimentare în orice moment și de a solicita fie un extras de cont, fie o dovadă a adresei de domiciliu.

În cazul în care întâmpini dificultăți cu procesul de verificare al contului online, poți contacta casa de pariuri prin intermediul e-mailului disponibil pe site-ul oficial.

 

Mai mult

Recenzie Casa Pariurilor România
Recenzie Aplicație Casa Pariurilor iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot