100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Betfair

Registracija, pariurionline TV

Betfair este unul din cei mai importanți operatori online prezenți pe piața din România. Cu o istorie de peste 20 de ani în această industrie, Betfair operează perfect legal cu ajutorul unei licențe emise de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN). Această casă de pariuri deține un element unic pentru pariorii români, fiind vorba de platforma de Betting Exchange.

Betfair este un lider de piață la acest capitol, așadar pariorii din România se pot considera norocoși de prezența operatorului în țară. Dacă îți dorești să îți deschizi un cont online la această casă de pariuri, pariurionline.tv îți prezintă toți pașii necesari.

În vederea deschiderii unui cont nou la Betfair ai la dispoziție fie site-ul betfair.ro, fie aplicația mobilă. Procesul se inițiază prin apăsarea butonului „Înregistrați-vă acum”. În cadrul primei ferestre deschise trebuie să alegi o adresă de e-mail, o parolă, o întrebare de securitate, țara de proveniență și moneda contului. Parola trebuie să conțină între 8 și 20 de caractere, cel puțin o literă, o cifră și un caracter special.

Inregistare betfair, pariurionline.tv

Apoi, vei continua cu pasul 2, care este și cel final. În cazul celei de-a doua ferestre, trebuie să îți comunici genul, numele și prenumele, data nașterii, numărul de mobil, adresa, localitatea, codul poștal, cetățenia și CNP-ul.

Prin apăsarea butonului „Înregistrați-vă acum” vei lua la cunoștință termenii și condițiile, politica de confidențialitate și vei confirma că ai minim 18 ani împliniți.

Inregistare betfair, pariurionline.tv

 

Cum îți verifici contul la Betfair

După ce ai finalizat procesul de înregistrare mai ai de făcut un singur pas pentru a te putea bucura de noul cont. Este vorba despre procesul de verificare KYC, fără de care nu poți efectua eventualele retrageri. În secțiunea „Contul meu” ai la dispoziție opțiunea „Detaliile mele” și „Upload documente”. Betfair îți permite să efectuezi mai întâi o verificare parțială, cu ajutorul căreia nu vei avea contul închis după 30 de zile de la înregistrare.

Totuși, fără o verificare integrală, vei întâmpina limite impuse atât pentru depuneri, cât și pentru mize. Verificarea parțială este realizată prin trimiterea unei copii a unui act de identitate. Acest operator online acceptă buletinul, pașaportul, permisul de conducere și certificatul de naștere.

În cazul în care vrei să efectuezi totuși verificarea completă, va trebui să mai trimiți o copie cu fața cardului de credit sau debit, un extras de cont al cardului și o copie după o factură de utilități. În mod normal, verificarea datelor de către operatorul online este finalizată în maxim 24 de ore. Chiar și așa, procesul poate fi încetinit dacă există anumite neclarități în privința documentelor trimise sau dacă fluxul de cereri este unul mare.

Pentru a nu întâmpina probleme, îți recomandăm ca documentele să fie în format .jpeg, informațiile să fie clare, dimensiunea fișierelor să nu depășească 7 MB, iar dovada adresei să fie de maxim 3 luni.

Dacă întâmpini dificultăți cu procesul de verificare, operatorul îți oferă tot sprijinul necesar prin intermediul serviciului de relații cu clienții.

 

Mai mult

Recenzie Betfair România
Recenzie Aplicație Betfair iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot