100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi un cont la Betano România

Registracija, pariurionline TV

Betano este unul din cei mai importanți operatori online de pariuri licențiați în România. Oferta complexă pentru fotbal, funcția Cash Out sau aplicația mobilă bine optimizată, determină clienții să opteze pentru această casă de pariuri.

Bonusul de Bun Venit este unul excelent, cu ajutorul căruia poți obține dublul primei sume depuse în limita a 500 RON. Dacă te-ai decis să îți deschizi un cont online Betano, iată ce ai de făcut.

Pentru început, trebuie să intri pe betano.ro sau să descarci pe Android/iOS aplicația mobilă. Apoi trebuie să apeși pe butonul ”Înregistrare acum”. Îți va apărea o fereastră în care va trebui să introduci o serie de date. Începi cu un e-mail valid (cu ajutorul căruia îți vei activa contul), un nume de utilizator unic și o parolă de minim 8 caractere.

Betano registracija, Registracija, pariurionline TV

Mai apoi, sunt necesare date generale despre tine. Este vorba despre nume, prenume, gen, data nașterii sau număr de telefon. Din nou, numărul trebuie să fie real pentru a-ți valida contul online. În coloana din dreapta trebuie introduse țara, orașul în care locuiești, adresa, codul poștal și CNP-ul. CNP-ul joacă un rol important în verificarea KYC, asigurând operatorul online faptul că jucătorul are vârsta minimă de 18 ani.

Betano le oferă utilizatorilor ocazia de a-și selecta echipa favorită din Liga 1, în vederea unor promoții exclusive. După introducerea datelor, trebuie să confirmi faptul că ai minim 18 ani și să accepți termenii și condițiile. De asemenea, ai ocazia să activezi primirea unui newsletter.

 

Cum îți verifici contul Betano România

Pentru început, trebuie să introduci codurile primite pe e-mail și prin SMS. Este necesar apoi să îți verifici contul pentru ca ulterior să poți retrage fonduri. În primul rând trebuie să încarci o fotografie cu un act de identitate (buletin, pașaport, etc). Pe lângă actul de identitate ai nevoie fie de o copie după o factură de utilități, fie de o dovadă a unei plăți efectuate cu cardul de credit sau debit. În cazul facturilor de utilități, sunt acceptate cele pentru energie electrică, gaze, internet sau TV – nu mai vechi de 60 de zile.

Documentele se pot încărca de pe Profil, secțiunea ”Încărcare documente”. Pentru a fi sigur că documentele nu sunt respinse, fii atent ca fotografiile să fie clare, informațiile vizibile, iar colțurile documentelor să nu fie ascunse. Se acceptă formate precum JPG, PNG, BMP, TIFF, TIF, GIF sau JPEG.

Dimensiunea fișierelor în mod normal nu trebuie să depășească 4MB. Procedura este una simplă, iar durata de verificare a documentelor este de obicei de 24-48 de ore. Evident, uneori aceasta se poate modifica din pricina unui flux mare de noi utilizatori.

În marea majoritate a cazurilor, actele prezentate mai sus sunt suficiente, însă Betano România își rezervă dreptul de a efectua verificări în plus în anumite cazuri. Acest operator online are un departament de relații cu clienții bine pus la punct, așadar poți solicita oricând ajutor în vederea verificării contului.

 

Mai mult

Recenzie Betano România
Recenzie Aplicație Betano iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot