100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi un cont online la Admiral

Registracija, pariurionline TV

Admiral reprezintă unul din puținii operatori online din România, ce beneficiază de locații stradale. Această casă de pariuri s-a făcut remarcată chiar prin intermediul locațiilor offline, bazate în mare parte pe jocurile de cazino.

Totuși pariorii români se pot bucura de o ofertă extinsă de pariuri sportive. Vorbim de alegeri comune precum fotbal, tenis sa baschet, dar și de sporturi mai puțin populare – precum cricket, darts, futsal, snooker, surfing sau trotting. În cazul în care vrei să îți deschizi un cont online la Admiral, poți sta liniștit – deoarece operatorul funcționează legal pe teritoriul României. Pe data de 1 Iulie 2017, această casă de pariuri a primit o licență de funcționare din partea ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc). În continuare, pariurionline.tv îți prezintă procesul de deschidere al unui cont – care este unul facil.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul admiral.ro, acolo unde vei găsi un buton de culoare galbenă – pe care scrie ”Înregistrare”. După ce îl vei apăsa, vei fi întâmpinat de o primă fereastră, unde trebuie să îți comunici numele și prenumele. Apoi îți sunt cerute date de identificare, precum data nașterii, sex, țară, oraș, cod poștal, stradă, număr de telefon sau CNP (Cod Numeric Personal).

Inregistare Admiral, PariurionlineTV

Nu în ultimul rând, trebuie să îți alegi un nume de utilizator, un email și parolă de minim 8 caractere. Numărul de telefon si email-ul trebuie să fie reale, deoarece cu ajutorul lor vei finaliza procesul de verificare KYC – unul extrem de important.

 

Cum îți verifici contul online la Admiral?

Acum că ți-ai deschis contul online, ai la dispoziție 30 de zile pentru a parcurge procesul de verificare KYC. În caz contrar, vei putea depune doar o anumită sumă de bani, iar retragerile nu pot fi accesate. Mai mult decât atât, conturile ce nu sunt verificate se dezactivează în mod automat, iar banii sunt restituiti în bugetul statului.

Pentru verificarea contului la Admiral, în primul rând ai nevoie de o copie a unui act de identitate. Sunt preferate buletinul sau pașaportul, însă este posibil să utilizezi și permisul de conducere. Pentru a putea trimite copia, trebui să accesezi secțiunea ”Cont”, acolo unde ai la dispoziție butonul ”Documente”.

Pe lângă actul de identitate, Admiral necesită și o dovadă a adresei. Aceasta se poate face fie printr-un extras de cont, fie printr-o factură la electricitate, gaze naturale, apă, internet, telefonie etc., fie cu ajutorul unei facturi pentru o plată online. Pentru a evita eventuale neplăceri, este recomandat ca dovada adresei să nu fie mai veche de 3 luni.

Mare atenție, deoarece documentele pot fi refuzate din mai multe motive. În primul rând, pozele trebuie să fie clare, iar informațiile lizibile. De asemenea, ai nevoie de toate cele 4 colțuri ale documentului, pentru a nu exista suspiciuni de fraudă. Trimite mereu documentele pe care operatorul online le solicită, pentru că în caz contrar vei îngreuna procesul de verificare.

 

Mai mult

Cum îți deschizi un cont online la Admiral

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot