100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Admiral România

4.8/5
Plusuri
  • Sunt acordate bonusuri de loialitate
  • Prezență în offline și online
Minusuri
  • Evenimentele sportive nu sunt transmise live
  • Lipsa suportului clienți non-stop

Admiral reprezintă una din cele mai performante platforme de cazino și pariuri sportive din România. Acest operator face parte din grupul Novomatic România. Începând cu data de 1 Iulie 2017, ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc) a emis o licență de funcționare pentru Admiral. Așadar, în cazul în care te decizi să îți deschizi un cont online la această casă de pariuri, poți sta liniștit deoarece funcționează în condițiile legii.

Vorbim despre un operator online destul de popular printre pariorii din România. De asemenea, Admiral deține printre cele mai multe săli de jocuri offline. Compania a decis să facă pasul către mediul online, odată cu dezvoltarea industriei jocurilor de noroc.

În continuare, pariurionline.tv îți prezintă procesul de deschidere a unui cont online la Admiral, metodele de depunere și retragere, bonusul de bun venit, cât și ofertele de pariere pe sport.

admiral pariuri, pariurionline.tv

 

Cum îți deschizi cont la Admiral România

Pentru a-ți putea deschide un cont online la Admiral, trebuie să accesezi site-ul admiral.ro și să apeși pe butonul galben cu inscripția „Înregistrare”. Procesul de înregistrare începe cu numele și prenumele, iar mai apoi ai nevoie de câteva informații. Este necesar să introduci naționalitatea, codul numeric personal și restul detaliilor de identificare.

Va trebui să furnizezi în următorul pas un e-mail, să îți alegi un nume de utilizator și o parolă. Nu în ultimul rând, vei avea nevoie de numărul de telefon mobil, care trebuie să fie real, deoarece cu ajutorul lui îți vei confirma ulterior contul.

După ce ai finalizat procesul de înregistrare, pe adresa de e-mail îți va fi furnizat un link pentru activarea contului. Apoi, în termen de 30 de zile trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC.

 

Depuneri și retrageri

În momentul de față, operatorul online Admiral acceptă următoarele metode de depunere:

  • Card de credit/debit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Bani cash

Prima metodă este cea mai populară printre pariorii români. Admiral acceptă carduri de credit sau debit emise de către VISA, Mastercard și Maestro. Pentru a-ți alimenta contul cu ajutorul cardului, în secțiunea „Depunere” trebuie să alegi metoda aferentă. Casa de pariuri va avea nevoie de numele deținătorului cardului, codul de 16 cifre de pe fața cardului, data expirării cardului, cât și codul CVV de pe spatele acestuia.

Depunerea se efectuează instant, iar valoarea minimă a acesteia este de 30 RON. Aceeași limită se aplică și dacă optezi pentru depunerea cu ajutorul unui portofel electronic precum Skrill, Neteller sau Paysafecard.

În cazul acestor 3 metode, va trebuie să îți asociezi portofelul electronic cu noul cont deschis, urmând ca apoi să confirmi plata.

Spuneam mai devreme, că Admiral deține numeroase locații stradale pe teritoriul României. Ei bine, dacă dorești să îți alimentezi contul online cu bani cash, tot ce trebuie să faci este să accesezi lista agențiilor de pe site-ul admiral.ro și să îi înmânezi operatorului suma de bani aferentă depunerii și un act de identitate.

În ceea ce privește retragerea, ai la dispoziție toate metodele de mai sus. Pentru a te bucura de fondurile tale, din secțiunea „Contul meu” apasă pe butonul „Retragere”, selectează metoda dorită și așteaptă ca suma de bani să îți fie virată.

Plățile se efectuează instant în mare parte, iar valoarea minimă a retragerii este de 50 RON.

admiral, pariurionline.tv

 

Bonus de Bun Venit Admiral

Admiral este o casă de pariuri recunoscută pentru bonusurile atractive. Clienții noi au ocazia să beneficieze de un pariu gratuit în valoare de 150 RON și o mărire a profitului cu până la 200% pentru primul pariu efectuat cu bani reali.

Pentru a te putea bucura de această ofertă, trebuie să plasezi un prim pariu pe bani reali și după care să accepți freebet-ul de 150 de RON. În cazul în care pariul este declarat câștigător, atunci profitul urmează să fie creditat în contul tău. Atenție, deoarece miza nu se consideră profit. Mai mult decât atât, dacă vei paria maxim 50 RON pentru prima data, vei putea primi o majorare a câștigului de 200% în limita a 300 RON.

 

Ofertele de pariere pe sport

Chiar dacă Admiral este un operator recunoscut pentru partea de cazino, există și o oferă sportivă extinsă. Momentan, clienții au ocazia să mizeze pe sporturi celebre sau mai puțin cunoscute precum: fotbal, tenis, baschet, volei, hochei pe gheață, handbal, baseball, rugby, badminton, box, ciclism, cricket, curling, darts, floorball, futsal, golf, hochei pe iarbă, snooker, sporturi cu motor, sporturi de iarnă, surfing, tenis de masă, trotting, UFC sau șah.

Asta nu este tot, deoarece amatorii de PRO Wrestling au la dispoziție piețe de pariere pentru federații celebre precum WWA sau AEW. Oferta de pariere Admiral conține și evenimente non sportive, precum alegeri federale/prezidențiale de pe mapamond.

Iubitorii de eSports au și ei motive să își deschidă un cont online la Admiral, deoarece sunt disponibile piețe de pariuri pentru competiții din CS-GO, DOTA 2, League of Legends sau Valorant.

Bonusul de bun venit nu este singurul prezent în oferta Admiral. Acest operator online oferă un bonus fără depunere pentru clienții care își verifică noul cont. Practic, te poți bucura de o sumă de bani pentru o acțiune pe care oricum trebuia să o efectuezi. Astfel, după ce ai parcurs procesul de verificare KYC, încasează un bonus fără depunere în valoare de 100 RON.

Fiecare client se poate bucura și de un bonus aniversar ce se acordă la ziua de naștere. Valoarea acestuia poate varia. Ofertele sunt chiar și mai multe în secțiunea de cazino, dar nu vom insista prea mult pe această parte.

La finalul zilei, Admiral reprezintă o alegere inspirată pentru pariorii români. Deși acest operator online nu se concentrează doar pe partea de pariuri sportive, piețele de pariere și ofertele merită atenția clienților.

 

Mai mult

Recenzie Admiral România