100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la 888Sport România

Registracija, pariurionline TV

888Sport face parte din 888 Holdings, companie ce a luat naștere în anul 1997. Acest operator online este unul destul de popular printre pariorii din România, datorită cotelor excelente, a promoțiilor constante și a piețelor de pariere pe handicap și total goluri asiatice.

În cazul în care nu ai deja un cont online, pariurionline.tv îți va explica pas cu pas cum să îți deschizi unul la 888Sport. Trebuie să menționăm faptul că această casă de pariuri funcționează legal în România, prin intermediul unei licențe emise de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc.

Este un aspect important, pe care îl menționăm în cadrul fiecărui operator online, deoarece cu siguranță nu ți-ai dori ca fondurile tale să ajungă într-un cont deschis ilegal.

Revenind la procesul de înregistrare, ei bine acesta poate fi efectuat fie pe site, fie prin intermediul aplicației mobile. Este un procedeu de doar câteva minute, accesibil prin apăsarea butonului „Înscrie-te acum”.

Inregistrare 888. Pariurionline TV

În prima fereastră îți sunt cerute date precum numele, prenumele, adresa de e-mail și CNP-ul. În continuare, trebuie să îți alegi un nume de utilizator și o parolă și să îți introduci data nașterii. Ai posibilitatea de a-ți alege și o întrebare cu un răspuns de siguranță, în cazul în care contul tău este compromis. Următorul pas este introducerea țării și orașului de proveniență, codul poștal, adresa și numărul de telefon mobil.

Trebuie să accepți termenii și condițiile, politica de confidențialitate și să îți confirmi vârsta minimă legală pentru a paria în România – 18 ani. Aceasta este validată și prin intermediul CNP-ului.

 

Cum îți verifici contul la 888Sport România

După deschiderea contului, în maximul de 30 de zile trebuie să efectuezi verificarea acestuia. În caz contrar, contul tău va fi închis, iar fondurile rămase în acesta vor fi transferate către bugetul statului.

Pentru a efectua procesul de verificare KYC, în contul tău ai la dispoziție secțiunea „Casierie”. Acolo vei apăsa pe butonul „Verificare ID”, unde trebuie să încarci documentele necesare. Vei avea nevoie de o copie a cărții de identitate. Este acceptată o fotografie cu telefonul mobil sau o versiune scanată. 888Sport îți poate solicita o dovadă a adresei ce se poate face printr-un extras de cont sau printr-o factură de utilități emisă recent pe numele tău.

În această categorie sunt incluse facturile la apă, electricitate, gaze, internet, telefonie sau televiziune. Nu în ultimul rând, în cazul în care optezi pentru alimentarea contului cu cardul de credit sau debit, este necesară o copie a acestuia față-verso.

În situații excepționale, 888Sport poate solicita documente legalizate sau declarații ale depunerilor tale. Până în momentul finalizării procesului de verificare KYC, nu vei putea depune mai mult de 200 de euro și nu vei putea solicita retrageri.

Procesul de verificare nu durează în mod normal o perioadă mai lungă de 24 de ore, însă pe parcursul weekend-ului pot apărea întârzieri. Așadar, aceștia sunt toți pașii necesari în vederea deschiderii unui cont la 888Sport și verificării sale.

Nu în ultimul rând, trebuie să știi că datele tale sunt în perfectă siguranță, deoarece 888 Holdings folosesc sisteme de securitate și protecție a datelor de ultimă generație.

 

Mai mult

Recenzie 888Sport România
Recenzie Aplicație 888Sport iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot