100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Strategii pariuri live

Cotele la pariuri sportive, PariuriOnline.tv

O mare parte a pariorilor din România preferă pariurile clasice, cele pre-meci. Totuși, există foarte mulți pasionați ai pariurilor care optează doar pentru live-uri. Adrenalina și câștigurile ”la minut” îi determină pe aceștia să mizeze doar în timpul evenimentului.

Evident, pariurile live pot fi uneori mult mai complicate, însă ele au și avantajul lor. În primul rând, informații precum accidentări de ultimă oră, o ploaie torențială sau schimbări în echipa de start nu se pot anticipa pentru un pariu pre-meci. În schimb, urmărind evenimentele live, poți profita de toate aceste scenarii și de modificările de cote.

Totuși pariatul live haotic nu poate aduce un profit pe termen lung, la fel ca cel pre-meci. Tocmai de aceea, ai nevoie de o strategie pariuri live, pentru a-ți putea mări șansele de câștig. Nu există o formulă magică sau o strategie testată, care să dea rezultate 100%. Vorbim totuși de pariuri sportive, acolo unde nimic nu este sigur.

În continuare îți prezentăm 3 din cele mai populare strategii pariuri live.

 

Strategia Martingale

Martingale este una din cele mai populare strategii la pariuri. Majoritatea o utilizează pentru pariuri pre-meci, însă ea se poate aplica și pentru pariurile live. Conceptul este unul simplu. Trebuie să începi cu o anumită sumă, pe care să o pariezi pe o cotă de minim 2.00. În cazul în care pariul este câștigător, suma trebuie dublată, însă cota nu trebuie modificată. Cu cât câștigul vine mai târziu, cu atât bugetul trebuie să crească. Mai jos, pariurionline.tv îți explică simplificat strategia Martingale:

  1. 100 RON @ cota 2 – pariu pierzator
  2. 200 RON @ cota 2 – pariu pierzator
  3. 400 RON @ cota 2 – pariu câștigător

Astfel, la al 3-lea pas, ai înregistrat un câștig de 800 RON. În total, ai pariat 700 RON, așadar a rezultat un profit de 100 RON.

 

Strategia pe total goluri în intervale de timp

Această strategie este utilizată exclusiv pe fotbal, la case de pariuri de top precum Unibet, Betano sau Superbet, care oferă piețe de pariere pe total goluri într-un anume interval de timp.

Spre exemplu, să presupunem că este minutul 10, iar tu urmărești meciul și observi că jocul nu este unul spectaculos. Astfel poți paria că până în minutul 21 nu se va mai marca. Evident cota este una destul de mic, însă poți transforma această strategie în una de ”Easy Money”.

La polul opus se afla cealaltă alegere, cea a unui gol în următoarele 10 minute. Dacă observi un joc spectaculos și simți că ”golul plutește în aer”, poți miza la cote generoase pe o reușită.

 

Strategia Underdog

Underdog este un termen utilizat în sport, pentru o echipă sau un sportiv ce are șanse mici de reușită. Această strategie a câștigat popularitate în tenis, acolo unde la turneele importante putem vedea o discrepanță mare de cote pentru victoriile celor doi sportivi.

Nu sunt puține cazurile în care sportivi tineri se impun în fața unor nume cu experiență, iar cotele depășesc chiar 10.00 sau 15.00. Dacă ești pasionat de tenis și urmărești cu atenție meciurile din turneu, uneori poți anticipa o astfel de surpriză.

Uneori jucătorii / jucătoarele ce au trecut de 30 de ani încep să resimtă oboseala după primele runde ale turneului, mai ales atunci când se ajunge într-un set decisiv. Astfel poți miza pe victoria unui tânăr ce pare că are un moral bun sau evoluează chiar în țara natală.

 

Mai mult

Strategii la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi