100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Strategii la pariuri sportive

Strategii de pariuri, pariurionline.tv

Pariurile sportive sunt deseori puse în aceeași categorie cu jocurile de noroc sau păcănelele. Este adevărat, în toate cazurile utilizatorul are nevoie de o doză de noroc. Totuși, la pariuri sportive vorbim de cu totul alt domeniu.

Lipsa norocului poate fi echilibrată cu o bună analiză și multă informare. Spre deosebire de păcănele – acolo unde trebuie să apeși câteva butoane și să aștepți jackpot-ul, la pariuri ai nevoie de o strategie. Cu ajutorul ei, îți poți mări șansele de câștig.

Nu există o strategie testată de experții din domeniu, care să asigure 100% un câștig sau un venit constant. Există însă anumite metode cu ajutorul cărora – dacă ai răbdare – îți poți mări șansele de câștig.

 

Cele mai bune strategii la pariuri sportive

Înainte de toate, trebuie să știi că orice strategie necesită o bună informare și multă răbdare. Toate detaliile trebuie respectate, iar bugetul nu trebuie depășit. Într-un astfel de domeniu, impulsurile nu trebuie să primeze planurile.

Evident există zeci de astfel de metode, însă pariurionline.tv îți prezintă în cele ce urmează cele mai populare strategii la pariuri sportive.

Martingale

Dacă ai o oarecare experiență pe piața pariurilor sportive, cu siguranță ai auzit măcar o dată de Strategia Martingale. Această presupune pariatul pe o cotă de minim 2 și dublarea mizei la fiecare pierdere. Spre exemplu, ne alegem o cotă de 2, pe care vom paria în următorul mod:

  • 10 RON x 2 (pariu pierzător)
  • 20 RON x 2 (pariu pierzător)
  • 40 RON x 2 (pariu pierzător)
  • 80 RON x 2 (pariu câștigător) – câștigul este de 160 RON

Practic, am pariat în total 150 RON și am câștigat 160 RON, așadar avem un profit de 10 RON. Evident pentru o astfel de strategie este nevoie de un buget mult mai mare, pentru a putea obține câștiguri substanțiale.

Fibonacci

Fibonacci reprezintă un nume cunoscut în domeniul matematicii. Leonardo Fibonacci a fost un matematician celebru, ce a inventat șirul care îi poartă numele. În pariuri o astfel de metodă se aplică astfel: în momentul unui pariu pierzător, următoarea miză trebuie să fie la fel de mare precum precedentele două adunate. De această dată este recomandată o cotă de minim 3.

  • 10 RON x 3 (pariu pierzător)
  • 10 RON x 3 (pariu pierzător)
  • 20 RON x 3 (pariu pierzător)
  • 30 RON x 3 (pariu câștigător)

În acest caz, am pariat în total 70 RON și am câștigat 90 RON, așadar rezultă un profit de 20 RON.

Easy Money

Strategia este destul de simplă, după cum ne spune și numele. Tot ce trebuie să facem este să pornim cu o anumită sumă de bani, pe care să o pariem în sistem ALL IN (totul), pe cote foarte mici și ”sigure”. Evident, vorbim de un termen relativ în pariuri, deoarece știm cu toții că nu există o siguranță de 100%.

Deși o cotă de 1.10 poate părea la îndemână, această necesită analiză, deoarece nu sunt puține cazurile când astfel de cote devin pierzătoare.

De-a lungul timpului, pariorii de pretundindeni au încercat să dezvolte diferite strategii, atât pentru pariurile pre-meci, cât și pentru cele LIVE. Pe lângă cele discutate mai sus, putem menționa și Strategia Labouchere sau Strategia D`Alembert.

Ambele se bazează la fel ca Fibonacci sau Martingale pe principia matematice. Această știință te poate ajuta în stabilirea unui buget, însă niciodată nu vei putea avea un profit garantat, indiferent de strategie.

La finalul zilei, cea mai bună strategia este informația. Pariurionline.TV îți asigură toate materialele necesare, pentru a-ți putea îmbogăți ”abecedarul” pariurilor.

 

Mai mult

Strategii pariuri live

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi