100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Winbet România

Registracija, pariurionline TV

Winbet oferă posibilitatea de a-ți deschide un cont online prin intermediul site-ului. Acesta se poate accesa de pe desktop sau o platformă mobilă. Din păcate, aplicația pentru mobil nu este disponibilă în cadrul acestui operator online de pariuri.

Totuși, trebuie să știi că Winbet este o casă de pariuri care funcționează cu o licență perfect legală pe teritoriul României. La începutul anului 2015 s-a lansat platforma online, pe care îți poți face un cont foarte facil. Intră pe site-ul winbet.ro și urmează pașii pe care pariurionline.tv ți-i oferă în continuare.

Deschiderea unui cont la Winbet România este relativ simplă. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul din partea de sus a paginii pe care scrie „Înregistrare”. În prima fereastră va trebui să introduci un nume de utilizator, un e-mail, o parolă și un număr de telefon. Opțional, poți introduce un cod promoțional și ai posibilitatea de a accepta să primești prin e-mail, SMS sau telefonic notificări despre diferite oferte.

Inregistare Winbet, Pariurionline TV

Cea de-a doua fereastră este disponibilă pentru informațiile personale precum prenume, nume de familie, oraș, adresă și țara în care locuiești. În ultima parte a procesului de înregistrare vei avea nevoie de CNP, data nașterii și genul tău.

Inregistare Winbet, Pariurionline TV

Nu în ultimul rând, va trebui să confirmi faptul că ai vârsta împlinită de 18 ani și că ai citit & ești de acord cu termenii, condițiile, regulile și politica de confidențialitate a operatorului online. Completează formularul cu mare atenție, deoarece toate informațiile trebuie să fie corecte.

Inregistare Winbet, Pariurionline TV

Îți reamintim faptul că pentru a te putea bucura de activități din zona jocurilor de noroc în România, trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani. Această informație va fi în orice caz confirmată de CNP.

 

Cum îți verifici contul la Winbet România

Trebuie să știi că pentru a beneficia pe deplin de toate avantajele ale unui cont online, ai nevoie să parcurgi cu succes procesul de verificare KYC. Fără acesta, vei putea depune maxim 900 de RON și nu poți solicita retrageri. Pentru a-ți verifica identitatea, trebuie să te conectezi pe site, să intri la secțiunea „Contul meu”, apoi la „Profil” și într-un final la „Verificarea documentelor”.

Ai nevoie fie de o copie sau o fotografie a buletinului, fie a pașaportului. Există și câteva condiții pe care fișierele trebuie să le îndeplinească. Acestea pot avea maximum 3MB și pot lua forma .jpeg, .jpg sau .png. Imaginea nu poate fi în format monocrom (alb-negru), informațiile trebuie să fie lizibile, iar documentul evident să se afle în perioada de valabilitate. Nu uita ca în fotografie să fie vizibile toate cele 4 colțuri ale documentului, pentru ca aceasta să nu pară editată sau decupată.

În mod normal, Winbet nu necesită și alte documente. Sunt însă cazuri în care operatorul va efectua verificări suplimentare, însă vei fi notificat despre acest lucru. Timpul de finalizare al procesului de verificare poate varia de la câteva ore la câteva zile. În cazul în care întâmpini probleme cu acest proces, ai la dispoziție serviciul de relații cu clienții Winbet.

 

Mai mult

Recenzie Winbet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot