100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Winbet România

3.8/5
Număr de licență: L1183150W000826
Plusuri
  • Bonus generos de bun venit
  • Suport tehnic prin live chat
Minusuri
  • Nu există aplicație pentru mobil

Winbet este parte integrată a Global Interactive Solution Limited. Compania are sediul central în Malta și operează de mai mulți ani pe teritoriul României. Dacă vrei să îți deschizi un cont online la Winbet, nu trebuie să îți faci griji deoarece această casă de pariuri deține o licență de funcționare perfect legală, emisă de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc.

La început, Winbet a intrat pe piața din România prin locațiile fizice. După ce cazinourile stradale au câștigat reputație, Winbet a decis să lanseze și o platformă online. Această tranziție a avut loc la începutul anului 2015.

Din păcate, această casă de pariuri nu oferă încă o aplicație mobilă, așadar pentru a te putea bucura de platforma online, trebuie să îți faci un cont de pe site-ul winbet.ro.

 

Cum îți deschizi cont la Winbet România

După cum spuneam, singura modalitate de a te înregistra online este să accesezi site-ul operatorului de pe desktop sau orice platformă mobilă. În partea de sus ai la dispoziție un buton portocaliu pe care scrie „Înregistrare”. În momentul accesării sale vei fi întâmpinat de un formular relativ simplu.

Primul pas este să îți alegi un nume de utilizator, un e-mail și o parolă. Apoi, trebuie să furnizezi numărul tău de telefon mobil, cu ajutorul căruia îți vei confirma ulterior contul. Următoarea fereastră este dedicată informațiilor personale precum nume, prenume, oraș, adresă și țară. Nu în ultimul rând, ai nevoie de codul numeric personal, data nașterii și genul tău.

Înainte de a finaliza procesul de deschidere al unui cont, verifică atent ca toate datele să fie corecte, deoarece vei avea nevoie de ele pentru procesul de verificare KYC.

winbet pariuri

 

Depuneri și retrageri

Dacă nu ți-ai verificat încă noul cont, atunci trebuie să știi că poți depune maximum 900 de RON. În momentul de față, Winbet acceptă 5 metode de plată. Prima și cea mai populară printre pariori este cea a cardului de credit sau debit. În acest caz, valoarea minimă a depunerii este de 20 RON.

Pentru a-ți alimenta contul cu ajutorul cardului, ai nevoie de următoarele informații:

  • Tipul cardului (VISA / Mastercard)
  • Numărul de 16 cifre al cardului
  • Data de expirare a cardului
  • Codul CVV de pe spatele cardului
  • Numele titularului de pe partea frontală a cardului.

Mergem mai departe, la portofelele electronice precum Skrill și Neteller. Dacă optezi pentru Skrill, trebuie să știi că suma minimă pe care o depui este de 25 de RON, iar pentru Neteller este de 20 RON. În cazul în care optezi pentru una dintre aceste modalități, tot ce trebuie să faci este să îți conectezi portofelul electronic la contul tocmai deschis la Winbet.

Ai la dispoziție și opțiunea Paysafecard, cu ajutorul căreia poți depune după achiziționarea unui cod din locațiile offline.

Nu în ultimul rând, ai ocazia să îți alimentezi contul online cu bani cash într-o locație stradală. Locațiile sunt destul de puține pe teritoriul României, iar o listă completă a lor poți găsi pe site-ul operatorului online.

În cazul retragerilor, în primul rând trebuie să ai contul verificat. Apoi, vei intra în secțiunea „Contul meu” și vei apăsa pe butonul „Retragere”. Mare atenție, deoarece metoda aleasă trebuie să coincidă cu ultima metodă utilizată pentru depunere.

Toate metodele expuse mai sus pot fi utilizate și pentru retragerea fondurilor. În mod normal, procesul de retragere nu ar trebui să dureze mai mult de 5 zile lucrătoare.

 

Bonus de Bun Venit Winbet

Până la data de 31 Martie 2022 este valabilă o promoție exclusivă la Winbet pentru clienții noi. Vorbim fără dar și poate de cel mai generos bonus de bun venit de pe piața din România. Astfel, utilizatorii care aleg să își deschidă un cont online la Winbet până pe 1 Aprilie pot beneficia de 8000 RON și 1000 de rotiri gratuite.

Acest bonus de bun venit se acordă progresiv pentru primele 5 depuneri. Pentru a-l activa, trebuie să utilizezi codul promoțional afișat pe site, la fiecare depunere. Fiecare bonus are propriile reguli, așadar citește cu mare atenție termenii și condițiile. Valoarea minimă a depunerii este de 50 RON, iar limita maximă a câștigului obținut cu banii din bonus este de 10.000 RON.

Pentru a putea retrage eventualele câștiguri, bonusul și depunerea trebuie rulate de 35 de ori. Începând cu a 3-a depunere, rulajul trebuie efectuat de 40 de ori. Ca o ultimă mențiune, trebuie să știi faptul că rulajul trebuie făcut în maxim 7 zile din momentul activării bonusului.

 

Ofertele de pariere pe sport

Pe partea de pariuri sportive, Winbet nu se poate lăuda la capitolul varietate. Momentan, sunt disponibile piețe de pariere pentru fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, volei, tenis de masă, baseball, rugby, badminton, floorball, squash și crichet.

Amatorii de eSports au la dispoziție pariuri multiple pentru competiții din CounterStrike sau DOTA. Acest operator online compensează prin oferte și promoții constante.

Spre exemplu, dacă îți alimentezi contul online cu bani cash în luna Martie și Aprilie a anului 2024, vei primi înapoi taxa de depunere în valoare de 2%.

Fiecare utilizator va primi de ziua sa de naștere un bonus în valoare de 50 RON. Pentru a putea retrage eventualele câștiguri provenite din acest bonus, suma trebuie rulată în 48 de ore de 50 de ori.

Lunile Martie și Aprilie oferă an de an un bonus progresiv până la 100%. Dacă pariezi minimum 1 RON pe cel puțin 3 selecții la o cotă de minim 1.25, atunci bonusul se va acorda într-un procent de 100%, la minim 20 de evenimente pe bilet.

În concluzie, Winbet nu este o alegere atât de populară printre pariorii din România. Totuși, există aceste bonusuri cel puțin unice care îi fac pe amatorii jocurilor de noroc să își deschidă un cont online.

 

Mai mult

Cum îți deschizi cont la Winbet România