100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Sportingbet România

Registracija, pariurionline TV

Sportingbet este un nume cu experiență în domeniul pariurilor în România. Această companie a luat naștere în anul 1997, iar în acea perioadă se ocupă exclusiv cu pariurile sportive. Între timp, Sportingbet a introdus o platformă pentru cazino virtual și live.

Fiind în topul preferințelor pariorilor din România, această casă de pariuri nu poate funcționa altfel decât legal, cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Ofertele de pariere sunt multiple, așadar dacă dorești să îți deschizi un cont la Sportingbet România, iată cum poți face acest lucru. Pariurionline.tv îți prezintă în următorul articol cum îți deschizi cont la această casă de pariuri.

Deschiderea unui cont la Sportingbet se poate efectua fie cu ajutorul platformei desktop, fie cu aplicația mobilă. Poți începe procesul de înregistrare, apăsând butonul „Înregistrați-vă acum”. Prima informație necesară este e-mailul. După introducerea acestuia, trebuie să îți alegi o parolă care este obligatoriu să conțină minim 8 caractere, o majusculă și o cifră.

Inregistrare sportingbet, Pariurionlinetv

Procesul de deschidere al contului este unul facil, iar informațiile sunt solicitate progresiv. În continuare, trebuie să îți introduci numele și prenumele, iar apoi data nașterii. În România, vârsta minimă pentru a paria este cea de 18 ani. Apoi este necesar un CNP, care să îți confirme această vârstă.

Inregistrare sportingbet, Pariurionlinetv

Ai ocazia să îți alegi un nume de utilizator, o întrebare de securitate și o unitate monetară – evident, RON. Există și posibilitatea acceptării bonusului de bun venit.

La final, pentru a completa procesul de deschidere a contului va trebui să accepți termenii și condițiile acestei case de pariuri.

 

Cum îți verifici contul la Sportingbet România

După ce ai completat procesul de înregistrare, este necesar să parcurgi procesul de verificare KYC fără de care nu te poți bucura de fondurile tale. În cazul în care întâmpini probleme la înregistrare, serviciul de relații cu clienții îți stă la dispoziție.

Pentru a-ți verifica noul cont ai la dispoziție o opțiune chiar cu acest nume. În cadrul ei, poți trimite mai multe documente necesare. Ai nevoie în primul rând de o copie după un act de identitate. Este recomandat să trimiți cartea de identitate, însă poți opta și pentru permis de conducere sau pașaport.

În continuare, este necesară o dovadă a adresei. Vorbim aici despre o factură emisă recent pe numele tău, la gaze, energie electrică, telefonie, apă sau internet. În unele situații, acest document este posibil să nu fie solicitat de prima dată.

Nu în ultimul rând, în cazul în care optezi să efectuezi depuneri cu cardul de credit sau debit, este posibil ca Sportingbet să îți solicite o copie după metoda de plată utilizată – în acest caz, cardul -.

În mod normal, procesul de verificare al contului este finalizat în maximum 24 de ore. Operatorul online își rezervă dreptul de a efectua verificări suplimentare atunci când este cazul. Ca o ultimă mențiune, trebuie să știi că documentele pot fi trimise atât scanate, cât și prin intermediul fotografiilor cu telefonul mobil. Sunt acceptate formatele .jpg, .png, .gif, .pdf, de maxim 5 MB.

 

Mai mult

Recenzie Sportingbet România
Recenzie Aplicație Sportingbet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot