100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Megapari România

Registracija, pariurionline TV

Nou apărută pe piața pariurilor din România, Megapari este un operator online ce dispune de o ofertă extrem de mare. Vorbim despre piețe de pariere multiple, cu cote mari și bonusuri constante. Lipsa de experiență pe care o are Megapari la noi în țară poate fi chiar eclipsată de ofertele și beneficiile pe care le au pariorii. Dacă vrei să îți deschizi un cont la această casă de pariuri, pariurionline.tv te îndrumă pas cu pas către ce trebuie să faci.

Deschiderea unui cont este la fel de simplă ca și în cazul oricărei case de pariuri. Ai două metode la dispoziție: descarci aplicația disponibilă pe Android (momentan) sau alegi să intri pe site-ul oficial. După ce ai accesat platforma online, va trebui să apeși pe butonul de culoare roșie pe care scri „Înregistrare”. Apoi vei fi întâmpinat de o fereastră în care ai de introdus câteva date.

Inițial trebuie să alegi metoda de înregistrare ce se poate efectua prin numărul de telefon sau prin e-mail. În cazul primei variante, este nevoie de moneda contului, numărul de telefon și codul de confirmare primit prin SMS. Opțional, se poate introduce un cod promoțional dacă viitorul client deține unul.

Megapari, PariuriOnline.tv

De cealaltă parte, în cea de-a doua metodă, Megapari necesită mai multe date.Vorbim aici despre țara de origine, nume și prenume, parolă și e-mail. După aceea, operatorul online va solicita date de identificare. Mare atenție ca aceste date să fie corecte, deoarece ulterior nu vei putea finaliza procesul de verificare KYC, în situația în care informațiile nu corespund.

Megapari, PariuriOnline.tv

După ce ai finalizat procesul de înregistrare, poți începe să navighezi pe platforma Megapari și să plasezi primele tale pariuri. Totuși, îți recomandăm ca înainte să face acest lucru să nu uiți de procesul de verificare KYC fără de care nu te poți bucura pe deplin de contul tău.

 

Cum îți verifici contul la Mergapari

Din câte știm, legislația în vigoare are câteva reguli ce se aplică pentru conturile online la pariuri ce nu sunt verificate.

Există o limită de pariere, iar retragerile nu se pot procesa. Mai mult decât atât, contul este închis automat după 30 de zile, iar fondurile rămase sunt redirecționate către statul român. Așadar, observi cât de important este să finalizezi și procesul de verificare înainte de a paria.

De obicei, casele de pariuri licențiate în România de către ONJN necesită un act de identitate. În majoritatea cazurilor sunt acceptate buletinul, pașaportul sau permisul de conducere. În unele cazuri, se pot solicita și alte acte precum o factură de utilități.

Dacă vei opta pentru metoda depunerii cu cardul, va trebui să trimiți sau să încarci pe site (dacă este posibil) o fotografie cu cardul, în care să fie acoperite anumite date, iar toate cele 4 colțuri ale cardului să fie vizibile.

Procesul de verificare KYC este unul vital pentru orice casă de pariuri, fără acesta nu poți depune sume mari și nu poți retrage nicio sumă, oricare ar fi valoarea ei. Nu este necesar să îndeplinești imediat acest proces, însă cu cât mai repede, cu atât mai bine.

 

Mai mult

Recenzie Megapari România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot