100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Baumbet România

Registracija, pariurionline TV

Un nume destul de nou pe piața pariurilor online din România, Baumbet este un operator online ce funcționează legal, cu o licență emisă de ONJN. Oficiul Național al Jocurilor de Noroc a acordat o licență definitivă pentru această casă de pariuri, valabilă până în anul 2027. Așadar, dacă vrei să optezi pentru deschiderea unui cont online la Baumbet, fii sigur ca aceasta funcționează legal. În următoarele rânduri, pariurionline.tv îți acordă toate informațiile necesare pentru deschiderea și verificarea unui cont la acest operator online.

Pentru a beneficia de parierea în mediul online la Baumbet, este necesar să accesezi platforma online. Se poate accesa atât de pe un dispozitiv desktop, cât și de pe unul mobil. În partea de sus a site-ului se regăsește butonul „Înregistrare” pe care îl vei utiliza pentru deschiderea contului.

Pasul următor este completarea unui formular de înregistrare. În partea stângă vei completa informațiile legate de cont precum nume, prenume, utilizator, parolă, e-mail, data nașterii, limba și moneda. Partea din mijloc este destinată informațiilor personale care trebuie să conțină adresa completă și numărul de telefon, CNP-ul, rezidența fiscală și codul poștal. La final, în partea din dreapta vei completa informațiile de securitate, respectiv întrebare de securitate, coduri promoționale, termeni și condiții, precum și finalizarea înregistrării. În această secțiune este necesară introducerea codului Captcha, iar opțional codul afiliaților.

Pentru a-ți deschide un cont este necesar, bineînțeles, să ai vârsta de 18 ani împlinită, pe care o vei confirma în formularul de pe site.

Baumbet inregistare, Pariurionline TV

 

Cum îți verifici contul la Baumbet România

Verificarea contului este absolut necesară pentru a putea beneficia de eventualele câștiguri. Parcurgerea verificării KYC include câteva documente pe care casa de pariuri le solicită. În cazul Baumbet vei avea nevoie de un act de identitate, dovada adresei și dovada metodei de plată folosite.

Va trebui să trimiți o copie după cartea de identitate sau după pașaport. De reținut este că permisul de conducere nu este un document acceptat. Ca și dovadă a adresei este necesară o copie sau o fotografie cu un extras recent al contului tău bancar sau o factură de utilități nu mai veche de 3 luni. În ceea ce privește dovada metodei de plată va trebui să trimiți o fotografie a cardului de credit/debit pe care îl vei utiliza, o captură de ecran cu portofelul electronic Skrill sau Neteller, etc.

Baumbet poate solicita și alte documente suplimentare dacă va fi cazul.

Verificarea începe după ce ți-ai creat un cont. Accesează secțiunea „Cont – Verificare Cont”. Acolo vei avea la dispoziție un formular prin care poți încărca documentele solicitate. Există cazuri în care pariorii nu se descurcă sau întâmpină dificultăți în încărcarea documentelor, însă acest lucru nu este o problemă. Baumbet îți oferă posibilitatea de a trimite documentele solicitate și prin adresa de e-mail.

Procesul de verificare KYC trebuie efectuat în termen de 30 de zile de la deschiderea contului. În caz contrar, contul va fi închis, iar toate fondurile existente se vor vira în bugetul statului. Verificarea contului nu durează în mod normal mai mult de 1-2 zile lucrătoare.

 

Mai mult

Recenzie Baumbet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot