100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Megapari: Bonus de bun venit

100% Bonus de bun venit până la 490 ron
Primește bonus

Jocurile de noroc online vin cu o oportunitate unică de a câștiga bonusuri la depuneri. Este mai dificil să găsești un site de pariuri sau un cazinou online care să nu ofere un bonus decât să găsești unul care să o facă. Megapari are un bonus de bun venit uimitor pentru pariorii români pe care intenționăm să-l acoperim în această postare.

Vom diseca ce este bonusul, cum îl puteți revendica în mod corespunzător, termenii și condițiile necesare și necesitatea codurilor promoționale.

Megapari: Bonus de bun venit

Bonusul de Bun Venit Megapari Sports

Deoarece avem de-a face cu un bonus de „bun venit”, acesta este disponibil doar pentru jucătorii noi. De asemenea, este un bonus la depunere care funcționează doar la prima depunere din contul dumneavoastră. Megapari oferă în prezent României o potrivire de 100% pentru prima depunere, cea mai comună modalitate de bonus de bun venit disponibilă.

Puteți câștiga până la o sumă imensă de 490 RON dacă depuneți această sumă. Dacă nu vă simțiți confortabil să vă angajați la această sumă prima dată, puteți depune cel puțin 50 RON. Orice sumă mai mică decât aceasta vă exclude de la promoție.

Cod Promoțional

De la un timp la altul, operatorii de cazinouri sau de pariuri blochează anumite bonusuri care pot fi deblocate doar cu un cod promoțional. Veți primi codul direct pe site-ul web sau prin e-mail/SMS. Cu toate acestea, nu sunt necesare coduri promoționale pentru bonusul de bun venit Megapari în România. Este un bonus automat care intră în contul dumneavoastră după o depunere reușită.

💰 Suma Maximă a Bonusului490 RON
💲 Depunere Minimă50 RON
❎ Rulajx5
🎰 Pariu Minim25 RON
📆 Zile de Expirare7 zile
🙋‍♂️ Pentru Utilizatori Noi sau Regulați?Utilizatori Noi
🆓 Cod Promoțional de Utilizat-
💳 Metode de Plată AcceptateTransfer Bancar, MoneyGo, Astropay

Cum să Revendicați Bonusul de Bun Venit

Deși condițiile pentru revendicarea bonusului par banale pe hârtie, există câteva detalii specifice pe care nu doriți să le ratați. Dacă o faceți, nu veți primi bonusul. Urmați pașii de mai jos pentru a revendica în mod corespunzător bonusul de bun venit Megapari.

  1. Înregistrați un cont la Megapari cu informații legitime care pot fi verificate.
  2. Alegeți bonusul dorit direct în formularul de înregistrare. Există un bonus pentru sporturi, un bonus pentru cazinou și pariuri gratuite la sporturi.
  3. Depuneți cel puțin 50 RON în contul dumneavoastră pentru a fi eligibil pentru bonus. Rețineți că toate depozitele efectuate cu criptomonede nu sunt valabile pentru această promoție.
  4. Bonusul ar trebui să fie creditat în contul dumneavoastră de bonus în câteva minute. Acum, este timpul să-l pariați conform termenilor și condițiilor.

Termeni și Condiții pentru Bonusul Megapari

Acum că aveți bonusul în contul dumneavoastră, sunteți gata să-l pariați. Mai jos sunt termenii și condițiile pe care trebuie să le urmați dacă doriți să utilizați într-adevăr banii.

  • Trebuie să fiți un rezident valid al României, cu un număr de telefon și o adresă verificabile.
  • Nu puteți să fiți revendicat bonusul anterior pe Megapari sau pe oricare dintre site-urile partenere.
  • Trebuie să depuneți cel puțin 50 RON prima dată.
  • Odată ce primiți bonusul, trebuie să-l pariați de 5 ori.
  • Doar evenimentele sportive cu o cotă minimă de 1,40 într-o pariu cu mai multe selecții vor contribui la rulaj. Cerința minimă de selecție este de 3.
  • Aveți la dispoziție 30 de zile după primirea bonusului pentru a-l paria.
Primește bonus
Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot
newsletter
Primiți toate bonusurile pe e-mail