Pariuri pe tenis România

Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi din România. De la Ilie Năstase la Simona Halep, românii au avut mereu o afinitate pentru acest sport. Cu mici pauze, performanțele românilor la tenis nu au lipsit. În trecut, Ilie Năstase sau Ion Țiriac au ținut sus blazonul României. A urmat Andrei Pavel & Victor Hănescu, iar în prezent tenisul românesc este reprezentat de partea feminină.

Acest sport se identifică printre români cu Simona Halep – imaginea tenisului românesc. Fostul număr 1 mondial luptă an de an cu cele mai bune jucătoare din circuitul WTA, iar Irina Begu, Mihaela Buzărnescu sau Jaqueline Cristian contribuie și ele la menținerea României pe harta tenisului mondial.

Ce tipuri de pariuri există la tenis?

Cel mai important pariu în tenis este cel clasic, preferat de majoritatea pariorilor, solist. Spre deosebire de alte sporturi, în cazul tenisului poți paria doar două variante atunci când vorbim de soliști. Un meci de tenis nu se poate încheia la egalitate, totul fiind decis în setul decisiv printr-un eventual tie break. Ai opțiunea de a paria și pe câștigătorul / câștigătoarea unui set sau pe scenariul primul set / final.

În cazul pariurilor pe tenis există oferte pentru total puncte, total game-uri sau total seturi. Handicapurile sunt și ele des întâlnite, mai ales la nivel de game-uri. Operatorii online licențiați în România îți oferă pariuri pre meci, live sau antepost, pentru competiții locale, turnee medii sau turnee Grand Slam.

Există și o serie de pariuri speciale, preponderent la turneele importante precum număr de ași, duble greșeli sau scor corect.

Ce trebuie să iei în considerare atunci când pariezi pe tenis?

Pariorii profesioniști sunt conștienți de importanța unei bune analize, înainte de a plasa orice pariu. În cazul tenisului este necesar să cunoști câteva aspecte importante pentru a obține pe termen lung un profit mai mare. Pariurionline.tv îți prezintă cele mai importante criterii atunci când alegi să plasezi pariuri pe tenis. Iată care sunt acestea:

Suprafața de joc

Acesta este poate unul din cele mai importante aspecte în tenis. Există mai multe suprafețe de joc precum hard, hard indoor, zgură și iarbă. Fiecare tenismen are o suprafață pe care evoluează la potențialul său maxim și tocmai de aceea vedem unii jucători excelând la anumite turnee de Grand Slam.

Chiar și cele mai mari nume precum Novak Djokovic sau Rafael Nadal pot pierde în fața unui adversar net inferior dacă evoluează pe o suprafață de joc neplăcută.

Forma de moment

Forma de moment este una esențială, iar ea poate răsturna orice statistică. Jucătorii evoluează aproape lună de lună, iar moralul lor și jocul sunt influențate de forma de moment. De obicei, sportivii ce vin după câștigarea unui turneu mai mic, tind să aibă o evoluție mult mai bună în primele runde ale unui turneu Grand Slam.

Clasament

Clasamentele ATP / WTA sunt actualizate constant pe parcursul unui an. Evident, este în regulă să ți cont de acest aspect, deoarece poziția în clasament a unui tenismen/ă îți poate spune multe despre evoluțiile sale. Nu te lăsa însă păcălit de acest lucru, deoarece unii sportivi pot pierde poziții în clasament din pricina unor absențe.

Accidentări / istoric medical

Mulți sportivi preferă să evolueze la turnee importante cu unele accidentări minore sau recidive. Aceștia apelează la bandaje sau fașe pentru a-și micșora durerea. În cazul unui Grand Slam, sunt bani foarte mulți puși în joc și puncte în clasament de care ei nu se pot lipsi. Randamentul scade însă pe măsură ce avansează în turneu, așadar aruncă o privire peste condiția lor medicală.

Condițiile meteorologice

Ai mare grijă la acest aspect, mai ales la competițiile ce nu au acoperișuri retractabile. O mică ploaie îi poate scoate din ritm pe jucători, iar deznodământul poate fi altul după pauză. Cei care aleg să parieze live pot avea de câștigat într-un asemenea scenariu.

Țara gazdă a turneului

De obicei, sportivii locali au parte de o susținere uriașă din partea publicului. În momentul în care, spre exemplu, evoluează în Statele Unite un tenismen american vs unul canadian – de valori apropiate – publicul poate înclina balanța spre cel cu origini în Statele Unite.

În final, trebuie să reții faptul că orice sportiv poate avea o zi proastă și orice tenismen/ă poate pierde, chiar în fața unui anonim. Astfel de cazuri s-au mai întâmplat, așadar analizează cu strictețe orice meci.

Printre cei mai importanți operatori online ce oferă pariuri pe tenis se numără Unibet, Betano, Netbet, Superbet, Fortuna, Sportingbet sau 888Sport. Unele dintre aceste case de pariuri pun la dispoziția clienților stream-uri live ale turneelor de pe mapamond. 

Mai mult

Pariuri pe fotbal România
Pariuri pe baschet România
Pariuri pe MMA România
Pariuri pe Volei România
Pariuri pe Handbal România
Pariuri pe CS:GO
Pariuri pe box

Cele mai bune case de pariuri