Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Liga 1 este primul eșalon fotbalistic al României. În sezonul actual, 2021/2022 au luat startul 16 echipe ce au fost apoi divizate în Play-off și Play-out. FCSB este formația cu cele mai multe titluri din istorie, 26 la număr. Situația este puțin delicată, în condițiile în care există anumite conflicte juridice între FCSB și Steaua București.

La capitolul apariții, Ionel Dănciulescu este în fruntea clasamentului cu 515 partide la nivel de Liga 1. Dudu Georgescu este golgheterul all-time al Ligii 1 –  252 de reușite. Deși nivelul fotbalistic nu se poate apropia de cel din Premier League, Serie A sau Bundesliga, pariorii români mizează foarte des pe competiția internă – fiind una de interes maxim și urmărită cu atenție.

Care sunt casele de pariuri unde poți miza pe Liga 1

În momentul de față – sezonul 2021/2022- Liga 1 la fel ca Liga a 2-a are drept sponsor Casa Pariurilor. Este așadar o opțiune bună atunci când te decizi să pariezi pe fotbalul românesc. Casa Pariurilor te întâmpină cu un bonus de 600 de lei la pariurile sportive și cu diferite promoții pentru duelurile din prima ligă.

Betano și Superbet reprezintă alți 2 operatori online la care este recomandat să pariezi pe Liga 1. Cele două oferă promoțiile ”Avantaj de 2 goluri” respectiv  ”Super Avantaj”, cu ajutorul cărora poți câștiga un pronostic pe solist, în cazul în care echipa pe care ai mizat conduce cu minim 2 goluri avans. În acest caz, nu mai trebuie să aștepți sfârșitul partidei și deznodământul final.

La Unibet, eFortuna sau 888Sport ai parte constant de promoții și bonusuri atractive, pentru a paria pe Liga 1. Pentru cei care vor să încerce ceva diferit, Betfair le pune la dispoziție platforma de Exchange, acolo unde practic pariorii mizează unul împotriva celuilalt, sau încearcă să anticipeze fluctuațiile de cote.

Printre celelalte case de pariuri ce oferă piețe pentru Liga 1, se numără Sportingbet, 888Sports, Favbet, Getsbet, Public Win, Winbet, Baumbet, Admiral, PokerstarsSports, Maxbet, Stanleybet, Mozzart, Efbet sau Winmasters.

Ce aspecte trebuie luate în considerare atunci când pariezi pe Liga 1

Pariurile pe Liga 1, la fel ca și celelalte din orice alt campionat pot fi dificile fără o analiză în spate. Înainte de a plasa pariuri pe fotbalul autohton, asigură-te că iei în considerare următoarele aspecte.

Forma de moment a echipei

Forma de moment uneori poate fi cel mai important factor, în ciuda clasamentului, a istoricului meciurilor directe sau a valorii echipelor. Moralul contează foarte mult pentru jucători, iar aceștia pot fi influențați de ultimele apariții.

Evoluțiile de pe teren propriu și din deplasare

Echipe precum Dinamo București sau Rapid București au evoluții opuse atunci când evoluează pe teren propriu și în deplasare. Vorbim de două formații cu galerii superbe, ce creează o atmosferă de nedescris pe teren propriu. În acest caz trebuie să ai mare grijă la aspectul tribunelor.

Absențe importante

Fiind un campionat cu o valoare mai scăzută, loturile nu sunt atât de bogate din punct de vedere calitativ și cantitativ. Tocmai de aceea, orice absență contează. Aruncă o privire peste jucătorii accidentați sau suspendați, deoarece nu ai vrea să pariezi pe o formație din care lipsesc golgheterul, căpitanul sau executantul fazelor fixe.

Miza partidei

De la introducerea sistemului cu Play-off și Play-out, obiectivele unor formații s-au modificat. Există acum și o miză pentru primele clasate din Play-out, deoarece acestea pot ajunge prin intermediul unor meciuri de baraj în preliminariile competițiilor europene inter-cluburi.

Acestea sunt doar câteva din aspectele importante pe care trebuie să le iei în considerare atunci când pariezi pe Liga 1. După ce ai efectuat o analiză amplă, asigură-te că alegi cel mai bun bonus de bun venit și profiți de toate ofertele caselor de pariuri din România. Pariurionline.tv îți oferă recenzii complexe despre toți operatorii online care oferă bonusuri de bun venit și care sunt valorile acestora. 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Cele mai bune case de pariuri