Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal

Fotbalul este sportul rege declarat pe mapamond și sunt puține țări unde nu există un interes atât de ridicat pentru acest sport. De-a lungul istoriei, fotbalul românesc a cunoscut gloria fie prin echipele de club Steaua București sau Rapid București, fie prin intermediul echipei naționale, în special a generației de aur condusă din teren de Gheorghe Hagi.

În domeniul pariurilor sportive, fotbalul este bine definit. Toți operatorii online licențiați în România oferă în prezent piețe de pariere pentru competițiile din fotbalul românesc și nu numai. Fie că vorbim despre pariuri pre meci, live sau pariuri antepost, acest sport este bine reprezentat. În continuare, pariurionline.tv îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal.

Betano

Betano este de ani buni unul din cei mai importanți operatori online licențiați de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc) în România. Această casă de pariuri se remarcă printr-o ofertă complexă, o platformă bine pusă la punct și un bonus de bun venit generos. Dacă te decizi să îți deschizi un cont nou și să pariezi pe fotbal la Betano, o poți face chiar acum cu un bonus de 500 RON.

După cum spuneam, oferta pe fotbal este extinsă, iar promoțiile sunt numeroase. Duelurile importante din competiții precum Liga Campionilor, Europa League sau Cupa Mondială deseori aduc după ele Misiunea Betano cu ajutorul căreia poți obține pariuri gratuite sau bonusuri, dacă pariezi pe meciul evidențiat.

Betano, PariuriOnline.tv

Mai mult decât atât, în cazul în care mizezi pe pariuri soliste în meciuri din campionatele importante, pariul poate fi declarat câștigător înainte de fluierul final în scenariul în care echipa pe care ai mizat are un avantaj de minim 2 goluri pe tabelă.

Superbet

Atât pe parte de offline, cât și în online, Superbet este un lider de piață în industria jocurilor de noroc din România. Recent, acest operator online a introdus o ofertă foarte atractivă pentru pariorii microbiști. Este vorba despre SuperAvantaj – o promoție asemănătoare cu cea a celor de la Betano. Diferența este însă acea că ea se aplică atât pariurilor pe soliste, cât și pariurilor pe șansă dublă.

Oferta SuperAvantaj e disponibilă pentru pariurile din agenție și pentru cele din platforma online (pre meci). Pentru a consulta campionatele incluse în promoție, ai la dispoziție o pagină cu informații pe site-ul Superbet.

Superbet, PariuriOnline.tv

Unibet

Unibet se numără printre preferințele comune ale pariorilor români. Acest operator online oferă un bonus de 100% la prima depunere, în limita a 300 RON. Unibet se remarcă printr-o ofertă live excelentă, care este pe placul celor care își doresc o doză în plus de adrenalină. Mai mult decât atât, la Unibet vei găsi pariuri antepost pentru toate competițiile importante din fotbal.

Unibet, PariuriOnline.tv

Betfair

Acest operator online se remarcă prin unicitate, fiind singura casă de pariuri licențiată în România ce deține o platformă de exchange. La Betfair ai ocazia să pariezi pe fotbal contra altor pariori. În cazul în care nu ai deja un cont deschis, te poți înregistra chiar acum și poți beneficia de un bonus de 550 RON la prima depunere și de un pariu fără risc în valoare de 150 RON pe platforma Betfair Exchange.

Betfair, PariuriOnline.tv

Alți operatori online recomandați pentru pariuri pe fotbal sunt Netbet, 888Sport sau Sportingbet. Pentru pariorii care își doresc să alterneze online-ul cu offline-ul există operatori precum Mozzart, Fortuna sau Casa Pariurilor. Aceștia din urmă dețin locații stradale pe teritoriul României, însă au dezvoltat și platforme online cu foarte multe bonusuri și promoții.

După cum spuneam, toți operatorii online licențiați în România oferă piețe de pariere pe fotbal, așadar trebuie doar să alegi platforma dorită și bonusul care este pe placul tău. 

Mai mult

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul
Sfaturi pentru administrarea bugetului
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League
Cotele la pariuri sportive
Pariuri pe soliste
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe box

Cele mai bune case de pariuri