Pariuri Online | Biletul Zilei

Toate informatiile necesare celor care pariaza online

Malaga – Betis Pronostic si Analiza

Malaga – Betis meci ce se disputa astazi de la ora 23:00, meci din cadrul etapei 30 a campionatului spaniol de fotbal, Primera Division.

Meci usor pentru cei de la Malaga, echipa ce se afla pe locul 4, si lupta pentru un loc ce duce in Champions League. Primeste pe teren propriu vizita celor de la Betis, echipa ce ocupa locul 15, la doar sapte puncte de ultimul loc retrogradabil. Un meci in care cei de la Malaga sunt favoriti, si pot urca pe locul trei daca vor castiga.

In ultimele doua etape cei de la Malaga au reusit sa obtina doua victori. (4-2) pe teren propriu in fata celor de la Vallecano, si (1-2) in deplsare la Espanyol.

Cei de la Betis in ultimele doua partide au reusit doar doua remize. (1-1) pe teren propriu cu cei de la Espanyol, si etapa trecuta (1-1) tot pe teren propriu cu Santander.

In meciurile directe cei de la Malaga sunt favoriti in fata celor de la Betis, in ultimele cinci partide au obtinut doua victori. Dar ultimele doua confruntari intre cele doua au fost foarte echilibrate, amandoua s-au terminat la egalitate. In tur cele doua au remizat (0-0), pe terenul celor de la Betis.

Pronostic: Victorie Malaga

Cota: 1.70

Agentie: Bet365

, , , ,

Comments are currently closed.