Pariuri Online | Biletul Zilei

Toate informatiile necesare celor care pariaza online

Hertha Berlin – Wolfsburg Pronostic si Analiza

Hertha Berlin – Wolfsburg meci ce se disputa astazi de la ora 19:30, meci din cadrul etapei 28 a campionatului german de fotbal, Bundesliga.

Partida echilibrata in care cei de la Herha Berlin, echipa ce are nevoie mare de puncte, are un sezon modest si ocupa locul 17, primeste pe teren propriu vizita celor de la Wolfsburg, echipa ce se afla pe locul 9, si lupta pentru un loc ce duce in Europa. O partida echilibrata deschisa oricarui rezultat, cu sanse egale de fiecare parte.

In ultimele doua partide cei de la Herha, au pierdut (0-6) pe teren propriu in fata celor de la Bayern, dar etapa trecuta au castigat (1-3) in deplasare la Mainz.

De partea cealalta cei de la Wolfsburg in ultimele trei etape au reusit trei victori. (3-2) cu Leverkusen, (1-3) cu Nurnberg, iar etapa trecuta (2-1) in fata celor de la Hamburger.

In meciurile directe cei de la Hertha au un usor avantaj in fata adversarilor de astazi. In ultimele patru partide au obtinut doua victori, o remiza si o infrangere. In tur Hertha a castigat (2-3) pe terenul celor de la Wolfsburg.

Pronostic: Victorie Hertha

Cota: 2.50

Agentie: Bet365

,

Comments are currently closed.