Pariuri Online | Biletul Zilei

Toate informatiile necesare celor care pariaza online

Barcelona – Athletic Bilbao Pronostic si Analiza

Barcelona – Athletic Bilbao meci ce se disputa astazi de la ora 23:00, meci din cadrul etapei 30 a campionatului spaniol de fotbal, Primera Division.

Partida interesanta pentru cei de la Barcelona, echipa ce ocupa locul secund, la sase puncte de lider. Primeste pe teren propriu vizita celor de la Athletic Bilbao, echipa ce are un sezon modest, si ocupa locul 11, dar cu sanse in lupta pentru ultimul loc ce duce in Europa. Meci in care cei de la Barcelona sunt favoriti si au prima sansa la victorie, dar un meci deschis oricarui rezultat.

In ultimele patru partide cei de la Barcelona au reusit patru victori. In ultimele doua au castigat (5-3) pe teren propriu in fata celor de la Granada, iar etapa trecuta (0-2) in deplasare la Mallorca.

In ultimele doua etape cei de la Athletic Bilbao, au suferit o infrangere (2-1) in deplasare la Atletico Madrid, iar etapa trecuta au remizat (1-1) pe teren propriu cu Gijon.

Cei de la Barcelona sunt superiori in partidele directe intre cele doua, in ultimele trei meciuri de campionat au reusit doua victori, si o remiza. In tur cele doua au remizat (2-2) pe terenul celor de la Bilbao.

Pronostic: over 1.5

Cota: 1.10

Agentie: Bet365

, , , ,

Comments are currently closed.